het-zwin-cadzand

Welkom in Cadzand

meeste zon in Nederland

Cadzand en omgeving

Het land van de zee

Aan de rand van Zeeuws-Vlaamse Cadzand-Dorp ligt een royale bouwkavel te wachten op uw dromen en ideƫen.

Met een mooie wandeling van 25 minuten staat u al op het duin. Dat is nog geen 10 minuten op de fiets!
Cadzand ligt in de gemeente Sluis, op het zuidwestelijkste puntje van Zeeland. En dat is best bijzonder, want juist vanwege deze zuidelijke ligging heeft Cadzand het meeste aantal zonuren van de Nederlandse kust.
De plaats heeft twee dorpskernen, het 2 kilometer landinwaards gelegen polderdorpje Cadzand-Dorp en badplaats Cadzand-Bad, direct aan de kust.

Gewaardeerde plaatsen als Knokke, Damme, Brugge en Sluis en Aardenburg, liggen binnen een straal van 10 tot 30 minuten rijden met de auto. De omgeving biedt rust en natuur, gezellige dorpen en kleine stadjes, winkelmogelijkheden, (zorg)faciliteiten en unieke plekjes om in uw vrije tijd te bezoeken. Op de uitgebreide website van VVV Zeeland vindt u meer informatie over alles wat Zeeland zo bijzonder maakt.  

Cadzand in de schijnwerper

Cadzand maakt sinds kort enkele bijzondere ontwikkelingen door. Er is groeiende interesse vanuit Vlaanderen voor (vakantie)huizen in deze regio.

Na een periode van relatieve stilstand, wordt er in 2015 aangevangen met de bouw van een aantal in het oog springende projecten. Zoals de bouw van een jachthaven. Diverse hotel- en restauranteigenaren, onder wie topchef Sergio Herman, timmeren aan de weg met vernieuwende concepten die meer aansluiten op de wensen anno nu. Het veelzijdige Cadzand staat steeds meer in de schijnwerpers bij huizenzoekers en investeerders. 

Het unieke karakter van zowel Cadzand-Bad als Cadzand-Dorp, wordt hierbij zorgvuldig gekoesterd. Bax Vastgoed, de regionale bouwexpert Fraanje, Van Akker Makelaars en Zwin Regio Makelaardij, beiden uit Cadzand, werken samen aan nieuwe woonmogelijkheden in Cadzand. Dat doen zij met kennis van zaken, met respect voor mensen en met liefde voor deze prachtige regio. 

 

Projectpartners

 

Bax-logo             fraanje-logo             vanAkker-logo           Zwin regio logo