Bezoek onze modelwoning

Wij nodigen u van harte uit te komen beleven hoe het is om te wonen in een vrijstaande villa, gelegen op een royaal kavel met vrij uitzicht én nabij strand en duinen! Wat dacht u van een prachtig familiehuis of een comfortabele vakantievilla met veel privacy. Exact gebouwd naar uw wensen en woonideeën. 

  • Kleinschalig project, met royale kavels.
  • Nog slechts 6 van de 12 kavels beschikbaar!
  • Verkoopprijzen voor de kavels vanaf € 225.000,- V.O.N. 
  • Prijs woningtype Privant (modelwoning) incl. kavel vanaf €445.000,- V.O.N. 
  • Volledige vrijheid in bouwstijl en indeling óf keuze uit 4 exclusief geselecteerde villatypes
  • Voor zowel permanente als recreatieve bewoning 
  • Aan de rand van Cadzand-Dorp
  • Een schitterende uitvalsbasis voor pure genieters
  • Net buiten de seizoensdrukte, toch vlak bij het strand

 

Meer informatie

ZWINREGIO Vastgoedmakelaars

Beestenmarkt 4, SLUIS
Tel: 0031 (0) 117 - 42 06 88

Driehoeksplein 11, KNOKKE HEIST
Tel: 0032 (0) 50 - 123400

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.zwinregio.com

Van Akker makelaars

Boulevard de Wielingen 34, 4506 JJ Cadzand
Tel:  0031 (0) 117 - 391433

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.vanakker.com

 

vinkjeMaak nu een afspraak

Warning: javascript error detected!

This is most likely a result of the actions of a third party extension, which causes javascript functionality to fail across the entire page.

If you see this warning, please check out the documentation regarding jQuery conflicts. We have solutions that can also fix third party issues like this one.

You can force this notification off by switching the show error warnings field off in the advanced tab. But it is better to address it, as the form will most likely not work the way you expect.

Aanleg jachthaven Cadzand van start

jachthaven-cadzandCADZAND-Maritiem van start

Het werk in Cadzand-Bad is begonnen. De kustversterking, de aanleg van de jachthaven en de verbetering van de openbare ruimte worden binnen anderhalf jaar gerealiseerd. Dit gebeurt niet onopgemerkt, maar uiteraard doen we er alles aan om de hinder zoveel mogelijk te beperken. De aannemer Combinatie Cadzand-Bad voert het project uit. Daarbij wordt de omgeving en het recreatieseizoen goed in het oog gehouden. Sinds medio oktober is de aannemer op het werkterrein gevestigd in een bouwkeet naast de oostelijke strekdam. Hier werken dagelijks mensen aan het ontwerp, kopen bouwmaterialen in en regelen het benodigde materieel en het transport. Om het werk veilig uit te kunnen voeren wordt binnenkort gestart met het onderzoek naar niet gesprongen explosieven. 

Geen werkzaamheden tijdens hoogseizoen

Naar verwachting gaat begin 2015 de bouw van de westelijke strekdam en de aanleg van de nieuwe duinpaden van start. Dat is het werk met de meeste invloed op de omgeving. Dit plannen we bewust in de eerste helft van 2015, zodat de stranden in het hoogseizoen volledig toegankelijk zijn en de nieuwe duinpaden klaar zijn voor gebruik. In juli en augustus wordt er niet gewerkt en kan iedereen genieten van de kust.

Eerste steen jachthaven

De aanvang van de bouwwerkzaamheden voor de jachthaven staan gepland voor eind 2015. 

Zie Yacht@cadzand-bad voor een impressie, informatie en het laatste nieuws.

Alle woningen Koolse Hoeve verkocht

koolse-hoeveAlle woningen van het project " Koolse Hoeve" zijn verkocht. Dit betekent dat binnenkort met de bouw kan worde begonnen. Deze oude boerenschuur was en wordt weer beeldbepalend voor de locatie. De nieuwe Koolse Hoeve doet denken aan vroeger, maar is gemaakt voor hedendaags comfort.

Aan de Badhuisweg in Cadzand-Dorp heeft vanaf 1870 een landbouwschuur gestaan welke onderdeel is geweest van een gemengde boerderij. Deze schuur is 3 generaties in het bezit geweest van de familie Kools. De elementen hebben er echter voor gezorgd dat het karakteristieke gebouw in verval is geraakt. Bax Vastgoed heeft alles in het werk gesteld het gebouw te renoveren en herbestemmen. Uiteindelijk is ervoor gekozen de schuur te slopen.

Lees meer...

 

Projectpartners

 

Bax-logo             fraanje-logo             vanAkker-logo           Zwin regio logo